All rights reserved © 2015 ALMA VIVA d.o.o. -- Proizvodnja -- Prodaja -- Ugradnja -- Venecijanera -- Zebra zavesa -- Rolo zavesa -- Trakastih zavesa -- Komarnika
Dodatne usluge:

- Visokokvalitetna štampa na venecijanerima po Vašem izboru (logoi, razni motivi)
Alma Viva d.o.o. venecijaneri proizvode se uz pomoć najsavremenije tehnologije i materijala poznate švedske kompanije SANI. Svojim klijentima obezbeđujemo venecijanere izrađene na bazi visoko-kvalitetne legure aluminijuma, plastičnih elemenata od specijalnih PVC mešavina koje isključuju kristalizaciju, te samim tim obezbeđuju otpornost na dugo habanje i oštećenja prilikom upotrebe. Tegovi naših venecijanera izrađeni su od profilisanog čeličnog lima koji pruža stabilnost na savijanje elementima za širine do 3 metra. Tekstilni materijali su od 100% poliestera čija metoda tkanja sprečava istezanje i oštećenja pri upotrebi i gubitak boje usled dejstva sunčevih zraka.

Alma Viva za Vas proizvodi, prodaje i ugrađuje venecijanere sa velikim izborom boja i dizajna, po povoljnim cenama, uklopivim sa Vašim životnim i poslovnim okruženjem. Kompletan asortiman gotovih proizvoda i uzoraka možete pogledati u našoj poslovnoj jedinici u Zemunu ili ukoliko Vam je draže kontaktirajte nas i mi ćemo sa zadovoljstvom pružiti sve potrebne informacije.
Venecijaneri predstavljaju pristupačno, moderno i ujedno najrasprostranjenije rešenje uređenja prozirnih površina u Vašem životnom i poslovnom okruženju. Sastoje se od horizontalnih lestvica (lamela) koje sa lakoćom možete spuštati i podizati a uz pomoć sistema za nagib lestvica kontrolisati količinu svetlosti koja će biti prisutna u Vašim prostorijama. Venecijaneri pružaju kvalitetnu zaštitu od toplote i UV zraka usled visokih temperatura tokom letnjeg perioda, obezbeđuju privatnost, dugovečni su. Širok spektar dezena čini ih uklopivim sa bilo kojim enterijerom. Mogu se montirati na metalnu, drvenu i pvc stolariju.