All rights reserved © 2015 ALMA VIVA d.o.o. -- Proizvodnja -- Prodaja -- Ugradnja -- Venecijanera -- Zebra zavesa -- Rolo zavesa -- Trakastih zavesa -- Komarnika
Dodatne usluge:

- Visokokvalitetna štampa na rolo zavesama po Vašem izboru
(logoi, razni motivi)
Alma Viva za Vas izrađuje i ugrađuje rolo zavese od najkvalitetnijih platana, uz širok spektar boja i dezena. U zavisnosti od Vaših potreba izrađujemo rolo zavese od materijala različitih debljina sa različitim nivoima transparentnosti:

- Rolo zavese koje propuštaju dnevnu svetlost i na idealan način obezbeđuju intimu Vašem prostoru, štite od štetnih uticaja sunčevih zraka, pružaju prijatan ambijent u prostorijama gde provodite svoje vreme.

- Rolo zavese koje ne propuštaju svetlost (takozvane Black-out zavese), na efikasan način obezbeđuju odsustvo dnevne svetlosti i prodor svetlosti koju stvaraju automobili, ulična rasveta i sl. u večernjim satima. Mogu se montirati u bilo kojim prostorijama ali su svoju najbolju primenu pokazale u spavaćim sobama i poslovnim prostorijama gde je odsustvo svetlosti potrebno za neometan rad (fotografski studio, prostorije sa računarima...)

Naše rolo zavese imaju ugrađene mehanizme uz pomoć kojih se na jednostavan način vrši kontrola i njihovo podešavanje, materijali od kojih se izrađuju zadovoljavaju najveće evropske standarde.

Nudimo Vam sjajna rešenja, kvalitet i odlične cene koje će se na najbolji mogući način uklopiti sa Vašim idejama i budžetom.
Rolo zavese predstavljaju posebno prilagodivo i efikasno rešenje za velike i male prozirne površine, bez obzira da li su one jednostavnog ili kompleksnog oblika. Prelepe i čiste teksture materijala od kojih su napravljene obezbediće Vašem enterijeru harmoniju u kojoj ćete prosto rečeno uživati.