All rights reserved © 2015 ALMA VIVA d.o.o. -- Proizvodnja -- Prodaja -- Ugradnja -- Venecijanera -- Zebra zavesa -- Rolo zavesa -- Trakastih zavesa -- Komarnika
Za svoje klijente obezbedili smo povoljne cene, kvalitetnu podršku i servis. Sve Vaše ideje realizujemo brzo i profesionalno.
Za sve dodatne informacije o našim proizvodima, načinu proizvodnje, pomoći oko izbora tipa zavese, venecijanera, komarnika možete nam se obratiti na sledeće brojeve telefona:

+381 11 375 0348
+381 65 880 9446

Zahvaljujemo na ukazanom poverenju.
S poštovanjem: ALMA VIVA d.o.o.
U našoj ponudi Vam je uvek dostupna široka paleta boja i dezena za sve tipove zavesa i venecijanera, što garantuje olakšan pronalazak rešenja, koje će biti uklopivo sa Vašim poslovnim i životnim enterijerima.
Za Vas izrađujemo, dizajniramo i ugrađujemo proizvode koji traju. Na kompletan asortiman naših zavesa, venecijanera i komarnika dobijate garanciju od 2 godine.
ALMA VIVA d.o.o. pri proizvodnji venecijanera koristi mehanizaciju i repromaterijale kompanije SANI, poznatog švedskog i svetskog giganta u ovoj oblasti. Zahvaljujući ovom tipu mašina i profesionalnom radu naših zaposlenih na njima sa sigurnošću se možemo pohvaliti da nudimo vrhunski i jedinstven kvalitet venecijanera na tržištu Srbije.
Poštovani posetioci, dobrodošli na zvaničnu web prezentaciju firme ALMA VIVA.

ALMA VIVA d.o.o. osnovana je 1996 godine sa sedištem u Zemunu. Specijalizovani smo za proizvodnju, prodaju i ugradnju:

- Venecijanera
- Trakastih zavesa
- Rolo zavesa
- Zebra zavesa
- Panel zavesa
- Komarnika

Svojim klijentima nudimo zavese i venecijanere od visokokvalitetnih uvoznih materijala, izrađene u našem proizvodnom pogonu na savremenim mašinama.

Naš tim čini mali ali izabran broj ljudi, koji sa ljubavlju i profesionalizmom obavljaju svoj posao. Ponosni smo na činjenicu da smo u ovom poslu preko 20 godina, i da smo za to vreme odradili mnogobrojne projekte ispunivši maksimalna očekivanja naših klijenata.